BG BUKET

Uslovi korišćenja online prodavnice


Način plaćanja

Plaćanje se može vršiti pouzećem ili online, kreditnom ili debitnom karticom.

PDV je uračunat u cenu svih artikala na prodajnom mestu i nema skrivenih troškova.


Dostava – uslovi dostave

Za online naručene  proizvode dostavu  vršimo na teritoriji grada Beograda  u vremenu od 09 do 22 h svakog dana u nedelji, bez dodatne naknade za uslugu dostave.

Narudžbinu je potrebno izvrsiti minimum 24 h  pre željenog vremena isporuke. Odstupanje od željenog vremena isporuke je +/- 30 min.

Za isporuku je potrebno  navesti  tačnu i potpunu  adresu ( ime ulice , kućni broj , broj stana ) i kontakt  naručioca, po mogućnosti i kontakt primaoca.

Ukoliko dostavu nije moguće izvršiti u zakazano vreme jer primlac nije na adresi ( nema nikog kod kuće ), moguće je izvršiti ponovnu dostavu ali uz naknadno plaćanje usluge dostave, prema važećem cenovniku za  uslugu dostave:


  • dostava uži centar grada Beograda 500 din
  • dostava širi centar grada Beograda 800 din
  • dostava periferna naselja grada Beograda 1200 din

Zaštita privatnosti korisnika

U ime BG BUKET obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni BG BUKET (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.


Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.


Reklamacije i povraćaj sredstava

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod ili našu uslugu, budite slobodni da nas kontaktirate putem email-a : info@bgbuket.rs i telefona 069/258-03-82. Potrudićemo se da na najefikasniji način rešimo bilo koji problem.

Reklamacije za proizvode isporučene u Srbiji mogu se podneti isključivo u slučaju da proizvod nije isporučen ili je proizvod mehanički oštećen. Reklamaciju možete izvršiti na mail: info@bgbuket.rs  U slučaju da je reklamacija kupca na kupljeni proizvod opravdana i da se prodavac i kupac ne mogu drugačije dogovoriti kupac može da vrati proizvod, dok  će naša banka, na naš zahtev  vratiti novac kupcu.

REKLAMACIJE NEĆE BITI PRIHVAĆENE UKOLIKO:

  •  primalac ne želi da primi aranžman odnosno buket
  •  je adresa isporuke neispravna i nemamo odgovarajući kontakt telefon primaoca i naručioca.
  •  se iz bilo kog razloga primaocu ne dopadne boja ili forma aranžmana

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, BG BUKET je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.


Osnovni podaci o firmi

BG Buket d.o.o.
Mileševska 38,
Vračar Beograd

Šifra i naziv delatnosti
0119 – Gajenje ostalih jednogodišnjih i dvogodišnjih biljaka

Matični broj: 21155128

PIB: 109285861

Telefon:
011 / 2420-547
069 / 2580382

Email:
info@bgbuket.rs

Website:
www.bgbuket.rs